Brand
1
Model
2
Motor (tip)
Motor (tip)
3
Rexbo Servicii:
  • Plată
  • Livrare
  • Politică de Confidențialitate
  • Restituirea de bunuri
  • Schimb de bunuri
  • Contact
  • Condiţiile generale
  • Compania
Costurile de livrare și de transport

Expedierea în România:

Costul de expediere pentru comenzile mai mici de 570,00 RON constituie este 50,00 RON. Oferim expedierea gratuită dacă valoarea comenzii depășește 570,00 RON (cu excepția livrării în străinătate și a tipurilor speciale de colete - articolele supradimensionate, piesele cu gaj și anvelopele).

Nu veți fi taxat cu taxe de tranzacție suplimentare atunci când utilizați modalitățile de plată precum PayPal sau cardul de credit.

Expedierea în afara România:

Costurile de livrare pentru livrarea în alte țări enumerate mai jos sunt valabile indiferent de valoarea comenzii și trebuie plătite în consecință.

România 50,00RON
Austria
51,19RON
Belgia
51,19RON
Bulgaria
50,58RON
Danemarca
52,52RON
Elveția
165,56RON
Estonia
82,06RON
Finlanda
56,33RON
Franța
51,19RON
Germania
35,76RON
Grecia
51,19RON
Insulele Feroe
103,04RON
Irlanda
154,34RON
Italia
51,19RON
Letonia
82,06RON
Lituania
82,06RON
Luxemburg
51,19RON
Norvegia
106,66RON
Olanda
51,19RON
Polonia
30,77RON
Portugalia
51,19RON
Regatul Unit
49,24RON
Republica Cehă
56,00RON
Slovacia
51,19RON
Slovenia
51,19RON
Spania
51,19RON
Suedia
46,65RON
Ungaria
39,95RON

Suprataxa pentru articolele supradimensionate:

Următoarele piese de schimb sunt considerate articole supradimensionate:
bateriile, convertizoarele catalitice, colectoarele, amortizoarele de zgomot, amortizoarele de evacuare ale automobilelor de curse, pragurile, aripile, rezervoarele de combustibil, spoilerele, panourile laterale, cuplajele (barele) de remorcare, panourile din față, capacele de motoare, capotele, izolația compartimentului motorului și barele de protecție.

Livrarea bunurilor supradimensionate în România nu este posibilă!

Livrarea bunurilor supradimensionate în Germania:

1) Costul de expediere pentru colectoare, convertizoarele catalitice, amortizoare de zgomot sau amortizoarele de evacuare ale automobilelor de curse va atrage după sine o suprataxă pentru articolele supradimensionate de 25,72 RON

2) Expedierea bateriilor, a aripilor, a pragurilor, a rezervoarelor de combustibil, a panourilor laterale, a spoilerelor și a barelor de protecție va atrage după sine o suprataxă pentru articolele supradimensionate de 51,45 RON

3) Expedierea panourilor din față, a cuplajelor (barelor) de remorcare, a capacelor de motoare, a capotelor și a barelor de protecție în Germania va atrage după sine o suprataxă pentru articolele supradimensionate de 77,17 RON

În plus, costurile de expediere pentru articolele supradimensionate în alte țări:
Austria: 138,65 RON
Belgia: 138,65 RON
Danemarca: 190,10 RON
Elveția: 138,65 RON
Franța: 190,10 RON
Italia: 241,54 RON
Luxemburg: 138,65 RON
Olanda: 138,65 RON
Republica Cehă: 107,78 RON
Slovacia: 159,23 RON
Suedia: 241,54 RON

Suprataxa pentru articolele supradimensionate se aplică pentru fiecare articol.

Notă:

Expedierea bunurilor supradimensionate în țările care nu sunt indicate în această listă nu este posibilă.

Toate prețurile indicate sunt supuse TVA la rata actuală de 19%.

Termenele de livrare:

Disponibil:

Articolul este disponibil. Articolele cu acest status de disponibilitate sunt expediate în decursul a 1-2 zile lucrătoare de la recepționarea plății.

Indisponibil:

Acest articol nu poate fi comandat. Nu mai este disponibil sau a fost retras din fabricație. Puteți comanda un articol similar de la un alt producător.

Termenul de livrare depinde de disponibilitatea produsului. Vă rugăm să verificați statusul de disponibilitate al produsului care vă interesează. Puteți găsi informații despre taxele vamale posibile aici.

Nu există livrare în zilele de sărbător legale.

Opțiunea suplimentară "Comandă Securizată"

Cu opțiunea suplimentară "Comandă Securizată" aveți posibilitatea de a prelungi dreptul standard de anulare. Pentru plata la preț redus de per comandă, vă oferim o rambursare integrală și o returnare gratuită în primele 200 de zile, fără a fi obligați să oferiți vreun motiv. Dreptul standard de anulare ar trebui menționat cu privire la procesare.Această opțiune, în măsura în care este oferită, este disponibilă la ultima etapă a procesului de formulare a comenzii. Este valabil numai dacă produsul se află în starea lui inițială, nu este deteriorat și nu a fost montat. Rețineți că dreptul dvs. legal de anulare nu este înlocuit și nici nu este afectat de opțiunea "Comandă Securizată".

Cerințele pentru returnări utilizând opțiunea "Comandă Securizată":

- Vă rugăm să formulați cererea de returnare a produsului în contul dvs. personal de pe www.rexbo.ro sau contactați serviciul nostru suportu clienți.

- Expediați-ne articolul în pachetul original, cu factura atașată

- Piesele de schimb trebuie să fie neutilizate, nedeteriorate și neasamblate.

Opțiunea "Comandă Securizată" este valabilă doar pentru o returnare per comandă.

De îndată ce vom recepționa înapoi piesa de schimb de la dvs., aceasta va fi examinată minuțios. În cazul în care piesa auto corespunde cerințelor susmenționate, vom înlocui piesa cu alta sau vă vom rambursa banii, indiferent de preferință.

Vă rugăm să rețineți:

Condițiile opțiunii "Comandă Securizată" nu se aplică articolelor supradimensionate, pieselor vechi cu gaj sau anvelopelor. Condițiile opțiunii "Comandă Securizată" nu se aplică articolelor supradimensionate, pieselor vechi cu gaj sau anvelopelor.